MonkingMe arriba 1 milió de descàrregues

En només un any, la plataforma ha quadruplicat les descàrregues i triplicat el nombre d’usuaris actius al mes, aconseguint situar-se als primers llocs de l’App Store en la seva categoria.

Barcelona, 25 d’abril de 2019 – MonkingMe, l’aplicació per escoltar i descarregar música de forma totalment gratis i legal, ja compta amb 1.000.000 de descàrregues a iOS i més de 800.000 a Android i es consolida com l’app gratuita líder en descàrrega de música.

Amb aquesta nova fita, l’start-up de Barcelona es prepara per encarar una nova etapa en què té com a prioritats ampliar el seu catàleg, estrènyer relacions amb noves discogràfiques i aconseguir el finançament necessari per afrontar un altre any de rècords.

Molt més que una app per escoltar música

MonkingMe va néixer el 2014 amb la visió revolucionària de no prohibir la pirateria, sinó convertir-la en innecessària. Des de llavors, s’han sumat a la iniciativa milers d’artistes i nombroses discogràfiques, tant nacionals com internacionals. I és que, a més d’oferir música gratis, la plataforma és una eina clau per a la promoció dels artistes ja que els permet obtenir ingressos addicionals derivats de la seva música.

Un model precursor

Una de les claus de l’èxit de l’app és la seva moneda virtual, les Bananas, que la converteixen en la primera plataforma del sector musical a incorporar la gamificació en el seu model de negoci. Les Bananas serveixen per saltar la publicitat i es guanyen d’una manera fàcil i gratis, com per exemple: veient anuncis, responent enquestes o col·leccionant recompenses diàries. L’usuari decideix quan i com guanyar-les.

Mitjans que han compartit la nostra nova fita:

https://www.lavanguardia.com/local/valencia/20190425/461859907740/monkingme-llega-al-millon-de-descargas-musicales-y-prepara-un-ano-de-records.html
https://valenciaplaza.com/la-startup-monkingme-acelerada-en-lanzadera-alcanza-el-millon-de-descargas
https://www.europapress.es/comunitat-valenciana/noticia-app-descargas-gratis-musica-apoyada-lanzadera-alcanza-millon-descargas-ano-20190425165034.html
https://www.20minutos.es/noticia/3624239/0/app-descargas-gratis-musica-apoyada-por-lanzadera-alcanza-millon-descargas-ano/
https://www.diariovasco.com/agencias/201904/25/monkingme-llega-millon-descargas-1398692.html
http://officialpress.es/asi-es-la-exitosa-app-de-descargas-gratis-de-musica-con-sello-valenciano/

Per a més informació i entrevistes:

Raul Martínez, co-fundador
raul@monkingme.com